Sajnáljuk, de nem találjuk a következőt: {{term}}. Kérjük, próbálja újra.
A Regus COVID–19 terjedése ellen tett óvintézkedései

Teljes körű megoldás egyetlen globális szolgáltatótól

Fejlessze vállalkozását egy folyamatosan fejlődő vállalattal. A Regus munkahely-helyreállítási szolgáltatása az elmúlt két év során évente több mint 100%-os növekedést produkált.

Garantáljuk a 10 vagy 15%-os jutalékot a teljes szerződéses összegből, gyors kifizetéssel, előre fizetve – ráadásul az üzletmenet folytonosságáért felelős iparágról szóló értékes információkhoz és adatokhoz is hozzáférhet.

Élvezze Ön is a globális, dinamikus munkahely-helyreállítási megoldást: a vállalkozások vész esetén egyetlen szolgáltató segítségével talpra állhatnak, gyakorlatilag a világ bármely városában.

Vegye fel a kapcsolatot munkahely-helyreállítási csapatunkkal

Kis méretű iroda munkahely-helyreállításhoz

Segítsen ügyfeleinek vész esetén gyorsabban talpra állni

Irodahelyiségeink globális hálózatával zökkenőmentesen biztosíthatja az üzletmenet folytonosságát ügyfelei számára.

Garantált munkahelyszín

Globális hálózatunkkal garantáltan biztosíthatja az üzletmenet folytonosságát ügyfele vállalkozásánál bármilyen vészhelyzet vagy krízis esetén, sorban állás és túlterhelt szolgáltatók nélkül.

Kulcsrakész megoldás bárhol a világon

Az azonnal igénybe vehető irodai szolgáltatások része az üzleti igényeknek megfelelő internet és telefonszolgáltatás, a recepció, a konyha és a takarítás.

Egyszerű ügyintézés

Nincs szükség több különböző szolgáltatóra – egyetlen globális szolgáltató, rendkívül egyszerű regisztráció, éjjel-nappal elérhető ügyfélszolgálat, indulóköltség és tőkebefektetés nélkül.

Vegye fel a kapcsolatot munkahely-helyreállítási csapatunkkal

Legyen Ön is globális közösségünk tagja

Gyakorlatilag mindent tudunk az iparágról.

Számtalan eseményt szerveztünk abból a célból, hogy megosszuk Önnel a tudásunkat, és hozzáférést biztosítsunk az üzletmenet folytonosságáért felelős iparágról szóló értékes információkhoz és adatokhoz.

Használja helyiségeinket a folyamatos üzletmenettel és a katasztrófákat követő helyreállítással kapcsolatos, közösen támogatott eseményekhez.

Bővítse portfólióját és éljen a Regus-hálózat előnyeivel.

Biztosítson ügyfeleinek hozzáférést az iparágról szóló élvonalbeli tartalmakhoz – fehér könyvekhez, kutatásokhoz és esettanulmányokhoz.

Ha szeretne regisztrálni értékesítési partnerként, forduljon közvetlenül hozzánk.Fiók létrehozása